Wat als je onverwacht sterft?

Family Care

Klinkt wat noodlottig, jij bent tenslotte jong, fris en fruitig en ABSOLUUT nog niet bezig met de dood. Let wel op: dit is dagelijkse realiteit. Vandaag nog in de krant: jongeman (35) overlijdt geheel onverwacht aan sepsis en laat vrouw en 4 kinderen na… zonder levensverzekering. Verbouwereerd blijft de jonge moeder achter met een financiële put: “We waren beiden jong en gezond en stonden nooit stil bij dit scenario, geen van ons had een overlijdensdekking.”

Zorg ervoor dat het jou niet overkomt.
Blijf zorgen voor je geliefden ook als je er niet meer bent, dankzij Comopolis.

Family Care by Comopolis

Een doemscenario als het bovenstaande voorkomen, kan vanaf nu met de overlijdensverzekering FAMILY CARE. Die neem je namelijk niet voor jezelf, wel voor de mensen die je achterlaat. De overlijdensbijstand van Comopolis is de enige die naast financiële bescherming ook emotionele, praktische en juridische bijstand voorziet voor jouw nabestaanden.

Voor, tijdens en na je uitvaart, tot wel een jaar na je overlijden. Want verdriet en financiële zorgen verdwijnen niet van vandaag op morgen. Rouwen is een proces, de administratieve rompslomp daarrond staat dat proces in de weg. Bij Comopolis laten we dat niet gebeuren.

Binnen de paar uur na het melden van je overlijden neemt een Care Manager, een gediplomeerd sociaal assistent(e) contact op met je nabestaanden. Zo snel als mogelijk komt diezelfde Care Manager ter plaatse voor een persoonlijk gesprek met als doel luisteren, ontzorgen en coördineren van de bijstand.

We gaan zelfs een stap verder dan andere verzekeraars, want ook je geliefde viervoeter vangen we op. Geen nood als je geen hond in huis hebt, dit geldt voor alle huisdieren, want we beseffen dat zij net zo goed deel uitmaken van het gezin. Family Care is er voor de hele familie, ook voor hen.

Zeven keer zorgen voor, door Comopolis

Want naast emotionele en praktische bijstand hebben je nabestaanden ook nood aan financiële ondersteuning na je overlijden, dat beseffen we bij Comopolis al te goed. Daarom bieden we hun de nodige steun op de volgende 7 vlakken:

  1. Administratieve ondersteuning
  2. Psychologische bijstand
  3. Juridische bijstand
  4. Palliatieve zorg
  5. Praktische ondersteuning
  6. Assistentie in het buitenland
  7. Financiële ondersteuning voor nabestaanden

We’ve got you covered!

Dus, ben jij tussen de 18 en de 80 jaar en wil je de financiële en emotionele impact van je overlijden indekken, als *natuurlijk persoon of **vennootschap met mogelijkheid tot fiscale aftrekbaarheid.

*Lange termijn of pensioensparen
**Via IPT of bedrijfsleiderverzekering

Laat je contacteren
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.